Facebook
Munca Decenta
HOME    CONCEPT    PROIECT    PARTENERI    OFERTA PROIECTULUI    MATERIALE    DEVENITI ACTIV    PRESĂ    LINKURI    AUR-A.N.S.R.U.   

Acces membri | Contact |
Inapoi

Începând cu data de 1 August 2011 a fost lansat procesul de recrutare a grupului țintă

 Începând cu data de 1 August 2011 a fost lansat oficial procesul de recrutare a grupului ţintă pentru  programul de training cu durata de un an desfăşurat în cadrul proiectului european Muncă Decentă pentru o Viaţă Decentă – Stimularea strategiilor şi politicilor internaţionale ale sindicatelor, finanţat de Comisia Europeană prin Programul de educaţie pentru dezvoltare EuropeAid/126341/C/ACT/Multi, număr de referinţă DCI-NSA/2008/69.

 

Grupul ţintă va fi compus din:

-          membri de sindicate;

-          membri ai consiliilor de întreprindere;

-          membri ai ONG-urilor.

Obiectivul programului de training este de a oferi grupului ţintă instrumentele şi competenţele absolut necesare în cooperarea internaţională şi în crearea unei solidarităţi la nivel global privind promovarea conceptului de muncă decentă.

 

Programul de training de un an va fi compus din şapte module de câte două zile, după cum urmează:

Modulul nr. 1: Suntem internaţionali! (Septembrie 2011)

Modulul nr. 2: Despre munca în demnitate!

Modulul nr. 3: Despre globalizare

Modulul nr. 4: Cooperare interculturală

Modulul nr. 5: Modul comun susţinut în Austria, cu participarea celor trei grupuri ţintă, din cele trei ţări partenere - Austria, România, Bulgaria (Aprilie 2012)

Modulul nr. 6: Solidaritate şi cooperare la nivel global

Modulul nr. 7: Cum să devii activ!

 

Procesul de selecţie al grupului ţintă se va încheia în data de 15 August 2011, astfel îi rugăm pe cei interesaţi să trimită CV-ul și scrisoarea de intenție la următoarea adresă de e-mail:org.aur@gmail.com, persoană de contact Laura PANTELI-STANCIU.

Model scrisoare intenție.